SENESTE NYT FRA NÆSTVED BASKETBALL


15.01.2015

Er Næstved Sportscollege noget for dig?

Basketball er en af de idrætsgrene, der er repræsenteret på Næstved Sportscollege. Går du efter
sommerferien på Sjølundsskolen, ZBC eller Næstved Gymnasium & HF – og spiller basketball på rimeligt
højt niveau i vores klub, har du mulighed for at søge om optagelse.


Vil du vide mere?
Vil du vide mere om dine muligheder, er du velkommen til at deltage i informationsmøder:
- Lørdag 17/1 kl. 10.00 på ZBC
- Onsdag 28/1 kl. 19.00 på Næstved Gymnasium & HF

Sjølundsskolen holder informationsmøde senere i løbet af foråret.

Du kan også gå ind på hjemmesiden www.naestved-sportscollege.dk. Her kan du bl.a. finde brochuren om
Sportscollege og kravene til optagelse. Fristen for ansøgning om optagelse er 15. marts 2015.

Du er desuden velkommen til at kontakte formanden for Næstved Basketball, Hans Verner Larsen, der også
er adm. leder på Sportscollege. E-mail: hans.verner.larsen@naestvedbasketball.dk eller mobil 20 32 31 62.


08.08.2014

Anden professionelle ungdomstræner er nu også på plads

 

Som et led i det styrkede samarbejdet mellem Team FOG Næstved og Næstved Basketball kan vi nu præsentere den anden professionelle ungdomstræner. Valget er faldet på amerikaneren Tommy Tomsic, 29 år. 

Tommy Tomsic har i sidste sæson arbejdet sammen med Jim Kelly på idrætsefterskolen Hjemly på Fyn, hvor han var hans ass. træner. Her var han ansvarlig for individuel spillerudvikling. Tommy Tomsic er ligeledes involveret i det danske ungdomslandsholdsprogram, hvor han er en del af trænerteamet for U15 landsholdet.

I Næstved Basketball bliver Tommy Tomsic tilknyttet U14, U16 og U17, hvor han skal være med til at øge interessen for basketball såvel som arbejde intensivt med at forme fremtidige talenter

Ved siden af trænerjobbet i Næstved Basketball bliver Tommy Tomsic også tilknyttet Team FOG Næstved og basketball linjen på SØS Idrætsefterskole i Haslev.

”Det er meget tilfredsstillende, at vi nu har fået tilknyttet to professionelle trænere til vores ungdomshold”, fortæller formanden Hans Verner Larsen. ”Tommy Tomsic og Milan Hidic, som vi kunne offentliggøre sidst i juli, skal sammen med vores øvrige trænere være med til at give vores klub et løft. Det gælder både med hensyn til medlemsantal og kvaliteten i træningen. Fra mange sider har jeg mærket en stigende interesse for at spille basketball, og det er derfor meget tilfredsstillende, at vi får et virkeligt godt trænerteam i den kommende sæson.” 

20.07.2014

Så er de nye træningstider for 2014/2015 klar.

22.07.2014

Basketballsporten i Næstved i kraftig satsning på talentudvikling

Næstved Basketball (ungdoms- og breddeafdelingen) og basketligamandskabet Team FOG Næstved kan nu løfte planerne for, hvordan man ønsker at løfte fremtidens talentarbejde op på et nyt niveau. Fra den kommende sæson ansættes der 2 fuldtidsprofessionelle trænere, der skal være med til at løfte ungdomsarbejdet betragteligt.

Den langsigtede ambition er at udvikle en af Danmarks bedste basketballafdelinger med udgangspunkt i Næstved Basketball. Den kortsigtede ambition er at øge antallet af medlemmer i de kommende år og gøre det endnu sjovere at spille basketball.

Formand for Næstved Basketball, Hans Verner Larsen fortæller: ”Vi har en drøm om at kunne gøre mere for vores ungdomsarbejde. I første omgang handler det om at vi skal bygge videre på det store arbejde der er gjort af de mange trænere og frivillige. Vi ønsker at øge medlemstallet, og samtidig vil vi gøre mere for de største talenter.”  Læs meget mere på Team Fogs Hjemmeside.

   
24.07.2014

Ny professionel ungdomstræner til Næstved Baskedtball


Det forstærkede samarbejde mellem Team FOG Næstved og Næstved Basketball udmønter sig nu i, at vi kan præsentere ansættelsen af den første professionelle ungdomstræner. Valget er faldet på Milan Hinic, der er 32 år og kommer direkte fra Serbien, hvor han har arbejdet succesfyldt med ungdomsbasketball og talentudvikling i flere klubber. Hertil har han erfaring fra Rusland og Ungarn som coach.

I Næstved Basketball vil Milan Hinic indgå som en del af talent- og ungdomsprogrammet, hvor han bliver coach for U19, U22 og 2. divisionsholdet. Han skal være med til at løfte niveauet der og arbejde med klubbens unge spillere. Det er en del af den samlede plan for at øge basketballsportens udbredelse i Næstved.

Milan Hinic skal desuden udfylde den centrale rolle som første assistent coach for Bogdan Karaicic på den kommende sæsons Team FOG Næstved mandskab. Bogdan Karaicic vil også bidrage til udformningen af  ungdomsprogrammet og være med til at implementere et aldersrelateret træningskoncept. Han ser frem til at få Milan tilknyttet trænerstaben.

Bogdan knytter følgende kommentarer til den nye ungdomstræner: ”En klub som Næstved giver så mange professionelle ting til udvikling af basketballsporten. Nu udvider vi vores trænerstab og kan påbegynde et langsigtet arbejde med at skabe en større ungdomsafdeling og udvikle vores egne spillere på sigt. Jeg ser frem til at få Milan som en del af staben. Han bidrager med en masse, og jeg kender ham personligt fra tidligere. Vi får en rigtig dygtig træner, der kan give meget til fremtidens basketball i Næstved. Han er FIBA certificeret coach med en af de højeste uddannelser overhovedet. Desuden er han uddannet advokat, og jeg er glad for, at vi kan tiltrække en intelligent og hårdt arbejdende træner til vores stab. Danmark har behov for flere fuldtidstrænere, der kan arbejde med ungdommen, så vi kan udvikle flere danske talenter. Det er et langsigtet arbejde, som jeg ser frem til. Forhåbentligt vil det få flere og flere unge mennesker til at spille basketball og arbejde med deres sport.”

NÆSTVED BASKETBALL | SCT. JØRGENS PARK 120 2TV 4700 NÆSTVED | TLF 20323162 | CVR 33214855 | mail@naestvedbasketball.dk